Преди 23 години един американски телевизионен ситком грабна сърцата на зрителите

...
Преди 23 години един американски телевизионен ситком грабна сърцата на зрителите
Коментари Харесай

Помните ли комедията Дарма и Грег? Вижте как изглежда днес актрисата, която влезе в ролята на главната героиня

Преди 23 години един американски телевизионен ситком сграбчи сърцата на феновете у нас. Днес Sofia24.bg ще ви опише за " Дарма и Грег “, предаван в интервала 1997–2002 година. Джена Елфан влезе в ролята на Дарма, която е щерка на хипита и инструктор по йога. Томас Гибсън пък играеше Грег, който e представител на висшата класа, наследник на богати републиканци от Сан Франциско.

Дарма и Грег се женят след първата си среща. Шоуто се концентрира на брака им и компромисите в техния взаимен живот. Повечето от епизодите са снимани в или към Сан Франциско. В България сериалът се излъчваше през 2000 година.

Джена Елфман е най-известна точно с ролята си на Дарма в ситкома " Дарма и Грег “, за която през 1999 година печели " Златен глобус " в категорията " Най-добра актриса в мюзикъл или комедиен сериал ". Тя играе и в сериалите " Да свалиш Алекс “, " Щети “, " Семейство в Белия дом “ и " Да израснеш като Фишър “. През 2018 година стартира присъединяване й във Fear the Walking Dead. Тя направи своя дебют в четвъртия сезон и остана в шоуто до осмия и финален сезон. През 2020 година тя взе участие в епизод от сериала " Зоната на здрача “.

Актрисата е родена в Лос Анджелис. Тя е най-малкото от трите деца. Джена е от  хърватско родословие по бащина линия и е възпитана като римокатолик. Тя тренира балет от 5-годишна възраст, само че по-късно се отхвърли поради контузия. 

На 18 февруари тя се омъжва за артиста Боди Елфман, който е племенник на композитора Дани Елфман. Двамата имат две деца.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР